Dance Wear – Nettbutikk for kjoler til bryllup, fest, på jobb og hverdag

Hei igjen

I helgen har jeg vært på Nordic Salsa Experience i Drammen. Her hadde jeg stand, og erfarte at plaggene og veskene fra www.jyang.no falt i smak. På partyet senere på kvelden var det flere som bar plagg fra nettbutikken min…

Jeg må nok innrømme at en av de store inspirasjonskildene til valg av klær til www.jyang.no har nettopp vært dans.

Ambisjonen min er å drive «social dansing», så jeg har ikke drevet dette på konkurransenivå. Likevel danser jeg såpass aktivt at jeg setter krav til klær og sko som om jeg skulle vært en artist..

Dansebekledning for sosialt bruk har flere mål. Det skal være lekkert å se på, det skal fremheve de bevegelser som er spesielt for de ulike danser. Plaggene skal ikke hindre bevegelser og skal være behagelige å ha på. I tillegg må de heller ikke være slik at stropper etc. fort går i stykker etter en heftig runde på dansegulvet.

Spesielt når du danser er sko med litt høy hæl viktige. Når du danser og går med høye hæler vil du bevege hoftene mer, noe som vil bidra til at dansen og gangen blir mer sensuell. I tillegg skal skoene stå i stil med resten av kostymet ditt ved at disse er i matchende farger.

Når du skal danse i flere timer er skoene spesielt viktige. Jeg hadde en gang med skritteller på en danseklubbkveld hvor jeg danset i et par timer. Jeg danset fort 4-5.000 skritt. Dette tilsvarer de bevegelser som et normalt aktivt menneske utfører på en vanlig dag. Når du i tillegg går i høyhælte sko, er dette en stor belastning for bena dine. Derfor er det viktig at foten din har god støtte og at skoen har god demping under tåballen. Bruker du høyhælte sko på arbeid, bør du sette de samme kravene til skoene dine. I tillegg må sålen på skoene dine være såpass glatte at du ikke får vridningsskader i ankler og knær.

Jeg har prøvd noen sko og dansesko opp gjennom tidene og fant «skoen i mitt liv» hos den leverandøren som leverer sko til www.jyang.no , så ta en titt her for å se om det er noen du liker..

Om J Yang Lie Kjeldsen

J Yang Lie Kjeldsen spesialiserer seg på selskapsklær og skreddersydde dresser/drakter. Jeg har valgt kvalitetsprodukter av gode materialer, med god design og med godt håndverksmessig sømarbeid. Jeg yter personlig service og kan utføre individuelle tilpasninger. Jeg har kontor i 6. etg på Gunerius kjøpesenter i Oslo som jeg kan ta imot kunder. Adresse er: Storgata 32, 0184 Oslo. Ring for å avtale time hos meg. Dette er hva vi kan tilby: - Skreddersydde dresser, drakter, frakk og utejakker - Skreddersydde kjoler - Jeg selger ferdigsydde brudekjoler, selskapskjoler, ballkjoler, tilbehør og drakter til damer i vår nettbutikk www.jyang.no - Jeg er frilans fotograf og tilbyr profilebilder for bedrifter og bryllupsfotografering. Jeg spesialisere i portrett og har studio i Svelvik og Oslo Ta kontakt dersom du har brukt på min tjenester! Lie Kjeldsen Tlf. +47 22 42 30 00
Dette innlegget ble publisert i Mote, Sko og merket med , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s