Dance Wear – Nettbutikk for kjoler til bryllup, fest, på jobb og hverdag

Hei igjen

I helgen har jeg vært på Nordic Salsa Experience i Drammen. Her hadde jeg stand, og erfarte at plaggene og veskene fra www.jyang.no falt i smak. På partyet senere på kvelden var det flere som bar plagg fra nettbutikken min…

Jeg må nok innrømme at en av de store inspirasjonskildene til valg av klær til www.jyang.no har nettopp vært dans.

Ambisjonen min er å drive «social dansing», så jeg har ikke drevet dette på konkurransenivå. Likevel danser jeg såpass aktivt at jeg setter krav til klær og sko som om jeg skulle vært en artist..

Dansebekledning for sosialt bruk har flere mål. Det skal være lekkert å se på, det skal fremheve de bevegelser som er spesielt for de ulike danser. Plaggene skal ikke hindre bevegelser og skal være behagelige å ha på. I tillegg må de heller ikke være slik at stropper etc. fort går i stykker etter en heftig runde på dansegulvet.

Spesielt når du danser er sko med litt høy hæl viktige. Når du danser og går med høye hæler vil du bevege hoftene mer, noe som vil bidra til at dansen og gangen blir mer sensuell. I tillegg skal skoene stå i stil med resten av kostymet ditt ved at disse er i matchende farger.

Når du skal danse i flere timer er skoene spesielt viktige. Jeg hadde en gang med skritteller på en danseklubbkveld hvor jeg danset i et par timer. Jeg danset fort 4-5.000 skritt. Dette tilsvarer de bevegelser som et normalt aktivt menneske utfører på en vanlig dag. Når du i tillegg går i høyhælte sko, er dette en stor belastning for bena dine. Derfor er det viktig at foten din har god støtte og at skoen har god demping under tåballen. Bruker du høyhælte sko på arbeid, bør du sette de samme kravene til skoene dine. I tillegg må sålen på skoene dine være såpass glatte at du ikke får vridningsskader i ankler og knær.

Jeg har prøvd noen sko og dansesko opp gjennom tidene og fant «skoen i mitt liv» hos den leverandøren som leverer sko til www.jyang.no , så ta en titt her for å se om det er noen du liker..

Om Lie Kjeldsen

J Yang spesialiserer seg på selskapsklær og skreddersydde dresser/drakter. Vi har valgt kvalitetsprodukter av gode materialer, med god design og med godt håndverksmessig sømarbeid, Vi yter personlig service og kan utføre individuelle tilpasninger. Vi har butikklokal i Oslo. Dette er hva vi kan tilby: - Skreddersydde dresser, drakter, frakk og utejakker - Skreddersydde kjoler - Vi selger ferdigsydde brudekjoler, selskapskjoler, ballkjoler og drakter til damer. - Tilbehør til selskapstøy Er du interessert i å forhandle våre kjoler utenfor Oslo. Ta kontakt med oss! Lie Kjeldsen J Yang
Dette innlegget ble publisert i Mote, Sko og merket med , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s